Skip to the content

Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στον Διοικητή της ΟΠΚΕ

Αντιπροσωπεία της Ένωσής μας επισκέφθηκε τον Διοικητή της ΟΠΚΕ Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο προκειμένου να τον ενημερώσουμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους της Υπηρεσίας που υπηρετούν στη Δυτική Αττική.

Από μεριά μας του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και δεσμευτήκαμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια εξυγίανσης της υπηρεσίας.

Μέσα σε κλίμα κατανόησης, παραθέσαμε τις προτάσεις μας και τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Δυτικής Αττικής και από μέρος του μας επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται κοντά σε αυτά και θα τα παρακολουθεί.

Ο κ. Διοικητής αναφέρθηκε σε πρόθεση ενίσχυσης με νέα οχήματα στην Δυτική Αττική, υλικοτεχνική ενίσχυση σε όλες τις ομάδες και διεύρυνση της εκπαίδευσης της ΟΠΚΕ τόσο σε χρόνο όσο και σε θεματολογία.

Επιπροσθέτως, του εκφράσαμε την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό μας σχετικά με το ότι η ΟΠΚΕ έχει χάσει την αποστολή της και λειτουργεί πλέον ως «Το παιδί για όλες τις δουλειές» με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο ίδιος γνωρίζει ότι έχει πέσει το βάρος όλης της αστυνόμευσης στις πλάτες της ΟΠΚΕ και ότι από τη νέα θέση που του δίνεται θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μειωθούν τα μέτρα, οι σταθερές φυλάξεις και οτιδήποτε άλλο στέκεται εμπόδιο στην αποστολή της Υπηρεσίας.

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος