ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 11:08

Υπό διωγμόν το κίνημα των Εξαρχείων

Με την χθεσινή απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα που αφορούσε τους τρεις συλληφθέντες στα τελευταία επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, δεν πέσαμε από τα σύννεφα.
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 12:16

"Αριστεροί" με δεξιές τσέπες

Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε η δήλωση της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Αδαμοπούλου Αγγελικής «οι μπαχαλάκηδες είναι γνωστοί και στην Ελληνική Αστυνομία, συχνά είναι τα ίδια τα αστυνομικά όργανα, τα οποία ως κουκουλοφόροι θα ρίξουν μια μολότοφ για να διαλύσουν τη διαδήλωση» και αυτό γιατί είναι παλιά η τακτική ορισμένων να προσπαθούν να κτίσουν την πολιτική τους καριέρα και να επιβιώσουν πολιτικά στην πλάτη της Αστυνομίας.
Μετά την καταγγελία η οποία δημοσιεύθηκε σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες σχετικά με χοροεσπερίδα της Σχολής Αξιωματικών που έλαβε χώρα την 13/12/2019 στο κέντρο διασκεδάσεως ΕΝΑΣΤΡΟΝ (Πειραιώς 188) και διοργανωτής της οποίας φέρεται να είναι ο δόκιμος υπαστυνόμος ΠΑΣΠΑΛΗΣ Θεόδωρος ανέκυψαν μετά από επικοινωνία δοκίμων υπαστυνόμων με την Ένωση μας ερωτήματα τα οποία χρίζουν άμεσης διερεύνησης αλλά και απαντήσεων.
Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην Ένωση μας και αφού επιβεβαιώσαμε ότι είναι αληθινή αποδεικνύεται δυστυχώς για εμάς τους αστυνομικούς η αμέλεια και η καταστρατήγηση των νόμων και των διαταγών γίνεται η αιτία για να βρεθούμε στην επικαιρότητα με αρνητικό πρόσημο.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η Αστυνομική Ακαδημία προτείνει την τροποποίηση της υπ’ αριθ. 6500/2/5-ξ από 16-01-2016 Υπουργικής Απόφασης (Υ.Α.) και συγκεκριμένα το καθεστώς διαμονής και σίτισης των Δόκιμων Υπαστυνόμων.
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 16:03

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βράβευσε υπαξιωματικούς του Στρατού Ξηράς για τις ενέργειές τους στον Έβρο
Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 18:11

Γιορτή της μητέρας

Σήμερα γιορτάζει η μητέρα και οφείλουμε όλοι να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και την αγάπη μας σε ένα πρόσωπο που βρίσκουμε καταφύγιο κάθε φορά που θα χρειαστούμε την συμβουλή της και την στοργή.
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 15:57

Τι δεν είπε ο Καλιγούλας

Ότι το συνδικαλιστικό κίνημα στην Αστυνομία έχει προσφέρει πολλά τόσο στους αστυνομικούς όσο και στον Oργανισμό τον ίδιο αλλά και γενικότερα στην Ελληνική κοινωνία είναι αναμφισβήτητο και αυτό είναι αποδεκτό ακόμα και από αυτούς που διαχρονικά διαφωνούσαν με την ύπαρξη του. Ακόμα και τα λάθη, οι αστοχίες, οι υπερβολές του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν με αρνητικό πρόσημο αφού η θετική πλευρά του εξασφαλίζει μια καθημερινότητα για τους εργαζόμενους αστυνομικούς με αξιοπρέπεια, με σεβασμό τόσο στα ανθρώπινα δικαιώματα όσο και στην αποστολή τους.
Σελίδα 1 από 24