Είστε εδώ:Αρχική

Η Αλλαγή εξαρτάται από εμάς τους ίδιους! Κανείς δε θα κάνει για εμάς αυτό το οποίο έχουμε ανάγκη, παρά εμείς οι ίδιοι! Καιρός να αναλάβουμε την Ευθύνη του Εαυτού μας!

Άρθρο της Ειδικής Οργανωτικής Γραμματέως της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. Συμεωνίδου Σοφίας

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 11:24

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

        Στην θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας η Ένωσή μας έχει την χαρά φέτος να εκπροσωπείται από τον Αστ/κα ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗ Γεώργιο , την Αστ/κα ΠΥΡΑΛΗ Ελένη καθώς και από επτά (7) Δόκ. Υπαστυνόμους της Σ.Α.Ε.Α.

      Η Ένωσή μας πιστεύει ακράδαντα ότι τέτοιες δραστηριότητες θα πρέπει να επιδοκιμάζονται και να ενισχύονται καθώς προβάλουν το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ.

  

  Μετά την ανακοίνωση , κατά την διάρκεια του Γενικού και Διοικητικού Συμβουλίου της 4 και 5 Νοεμβρίου , της συγκρότησης επιτροπής με την συμμετοχή και συνδικαλιστών προκειμένου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να υποβάλλει εισήγηση σχετικά με τον κώδικα μεταθέσεων , ακολούθησαν διάφορα άρθρα και διάφορες αναρτήσεις σε αρκετούς ιστότοπους με γνώμες επ’ αυτού.

                                                                                                                                            

 

Μέσα στις πάρα πολλές αξιόλογες Υπηρεσίες που εδρεύουν στα όρια της Δυτικής Αττικής και πού έχουμε την χαρά να εκπροσωπούμε συνδικαλιστικά σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής , εδρεύει και μία Υπηρεσία την οποία έχουμε την χαρά και την τιμή να εκπροσωπούμε και η οποία κάνει περιφανούς, όχι μόνο εμάς αλλά όλους τους Αστυνομικούς, και όχι μόνο, της πατρίδας μας.