Είστε εδώ:Αρχική»Η εγκληματικότητα μαστίζει τη Δυτική Αττική
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 15:53

Η εγκληματικότητα μαστίζει τη Δυτική Αττική

Παρακολουθήστε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικά με την τεράστια εγκληματικότητα στην Δυτική Αττική και την ανεπαρκή αστυνόμευση, κάτι το οποίο και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας αναγνώρισε.

 

 

Η Ένωση μας πάμπολλες φορές έχει αναδείξει το τεράστιο αυτό πρόβλημα καθώς και την ανασφάλεια των πολιτών της Δυτικής Αττικής όμως η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Χωρίς όμως να ενισχύουμε αλλά αντιθέτως με το να αποδυναμώνουμε τις ήδη αποδεκατισμένες υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής στέλνοντας συναδέλφους να ενισχύουν κεντρικές υπηρεσίες και να φυλάνε στόχους, που για κάποιους από αυτούς δεν ξέρουμε καν αν είναι απαραίτητο, αποκλείεται να υπάρξει λύση. 

 

 

 

 Καλούμε την πολιτική και φυσική ηγεσία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου και οι πολίτες να αισθανθούν ασφαλείς αλλά και οι αστυνομικοί να μπορούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους με ασφάλεια και ανθρώπινες εργασιακές συνθήκες.

Η Ένωσή μας θα αναζητήσει λύση με κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός ο οποίος δεν είναι άλλος από την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας τόσο στους κατοίκους όσο και στους αστυνομικούς της πολύπαθης Δυτικής Αττικής. 

 

  

πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το ρεπορτάζ

 

 

 

Διαβάστηκε 2897 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 17:05