Είστε εδώ:Αρχική»ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 12:05

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Με μεγάλες επιτυχίες για τους αστυνομικούς-αθλητές της Ελληνικής Αστυνομίας και της Υ.Φ.Α.Α.Α σημαδεύτηκε η βδομάδα που πέρασε, τόσο στο άθλημα της πάλης όσο και στην πετοσφαίριση γυναικών,

 

Το Σάββατο 12/01/2019 διεξήχθη στην πόλη Kouvola της Φινλανδία το Διεθνές Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής πάλης «Herman Kare» 

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από τρεις Αστυνομικούς – παλαιστές οι οποίοι επέτυχαν εξαιρετικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα στα 77 κιλά ο Υ/Β΄ Πρεβολαράκης Γεώργιος κατέλαβε την τρίτη θέση.

Στα 82 κιλά ο Αστ/κας Βάρκας Νικόλαος ήταν 5ος και

Στα 97 κιλά ο Αστ/κας Κουντουρατζής Σπύρος κατέλαβε την τρίτη θέση.

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά, ο Αστ/κας Βάρκας Νικόλαος, ο Υ/Β΄ Πρεβολαράκης Γεώργιος, ο Αστ/κας Κουντουρατζής Σπύρος και ο προπονητής τους ο Ολυμπιονίκης Αρκουδέας Κων/νος.

 

     Η ομάδα Πετοσφαίρισης Γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς του πρωταθλήματος Ευρώπης Αστυνομικών που θα γίνουν στην Πράγα της Τσεχίας στις 07-14 Οκτωβρίου του 2019.

Συγκεκριμένα η Ελληνική ομάδα που μετείχε στον 2ο προκριματικό όμιλο νίκησε την Παρασκευή 11/01/19 εύκολα την ομάδα της Αυστρίας με 3-0 σετ (25-17, 25-15, 25-11) και το Σάββατο 12/01/19 την οικοδέσποινα Ιταλία με 3-1 σετ (25-21, 22-25, 25-7, 25-12) και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της που έγινε στο Μιλάνο.

     Η Ελληνική ομάδα με αυτό τον τρόπο κέρδισε το εισιτήριο για την τελική φάση και θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.

Την Ελληνική ομάδα αποτελούσαν οι:

Υ/Β΄ Βουγιουκλίδου Χρυσοβαλάντο – Ειρήνη, η Υ/Β΄ Γκούρα Παρθένα – Νιόβη, η Υ/Β΄ Πανταζή Ασπασία, η Υ/Β΄ Σταυροπούλου Αικατερίνη, Υ/Β΄ Κωνσταντίνου Γλυκερία, η Ανθ/μος Σπανού Ζωή, η Αστ/κας Γκότση Γεωργία, η Αστ/κας Τσιώνη Ελένη η Αστ/κας Χαραλαμπίδου Μαρία, η Αστ/κας Νικολοπούλου Βασιλική η Δοκ. Αστ/κας Παυλίδου Δήμητρα, η Δοκ. Αστ/κας Κυπαρίσση Ραφαηλία.

Προπονητής της ομάδας Πετοσφαίρισης γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Αρχ/κας Αβραμίδης Αλέξανδρος, ενώ στους αγώνες του Μιλάνου διαιτήτευσε ο Υ/Β΄ Βελώνης Γεώργιος.

Διαβάστηκε 326 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 12:33