ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων οποιασδήποτε παρούσας ή άλλης μελλοντικής προσφοράς  προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο  εταιρεία.

Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

Ο Όμιλος Εταιρειών WIEDER προσφέρει σε όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, απεντόμωση:
Ο Οπτικός Οίκος "Μικαϊτζ" προσφέρει 30% Έκπτωση σε γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής
Για όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Τα καταστήματα ελαστικών Μοτοσικλέτας PERISTERAS MOTO TYRES προσφέρουν ειδικές τιμές και μεγάλες προσφορές για όλους τους τύπους μοτοσικλέτας .
Έκπτωση 25% στις πολύ καλής ποιότητας Ελληνικές βιταμίνες HELBI προσφέρει το φαρμακείο Νταιφώτη που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Αριστοτέλους 21, πριν το Υπουργείο Υγείας) σε όλους τους αστυνομικούς και μέλη της Ένωσης μας.
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 12:15

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PATSOS MOTORS

Η PATSOS MOTORS ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΞΙΑΣ 500€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:21

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ INTERAMERICAN

Προσφορά ασφάλισης από την INTERAMERICAN για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΣΚΑΦΩΝ, ΣΕΛΕΣ ΜΟΤΟ Αναπαύσεως 20, Περιστέρι Τηλ: 210 5763930 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτιμώντας το πολύτιμο έργο σας και θέλοντας να βοηθήσουμε στις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε , προσφέρουμε στα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ. ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2105820372
Σελίδα 1 από 3